10تادستورالعمل
احادیث ائمه


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
باسلام به وبلاگ من خوش آمدید!!
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 139
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 149
بازدید ماه : 717
بازدید کل : 179792
تعداد مطالب : 599
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1



تبلیغات
وصیتنامه شهدا
10تادستورالعمل
نویسنده : فهیمه
تاریخ : سه شنبه 16 دی 1393

دراین پست 10دستورالعمل که انجام اینها میتونه خیلی زیاد در سرنوشت ما تاثیر گذار باشه:

این 10 دستورالعمل از کتاب مصباح الهدی نوشته آقای مهدی طیب استخراج شده است.

همه ی ذرات عالم با خدا صحبت می کنند و به ما هم می گویند تو هم با خدا صحبت کن.

1- در شبانه روز، ترجیحا دل شب، ده دقیقه ای با خدا خلوت کن. وضو بگیر و سر سجاده ات بنشین و به خداوند عرض کن به دیدار شما آمده ام. اگر خطاهایت و افکار دنیوی به ذهنت آمد، چند استغفار کن، بر طرف می شود و فضای دلت خلوت و روشن می شود. آن گاه صلوات بفرست تا نورش بیشتر شود. اگر بر این کار مداومت نمایی، این ده دقیقه همه ی شبانه روزت را خواهد گرفت.

2- هر وقت فکر کردی از خودت زشتی دیدی، استغفار کن، زشتی را پاک می کند، وقتی زیبایی دیدی، بر پیامبر و آلش صلوات بفرست، زیبایی را زیاد می کند.

3- اینکه به مستحباتی چون غسل جمعه و نماز شب و ... زیاد سفارش نمی کنم، به خاطر عظمت و شرافت آنهاست و برای این است که آنها را سبک نشماری و برای تو عادی نشوند.اصلا مستحبات را به خاطر بزرگی شان اختیاری کرده اند.

4- کارهای خیلی قیمیتی را مستحب کرده اند. فعل مستحب، واجبات را با اعتبار می کند و زیبایی هم می آورد. خلق در جهنمند؛ با واجبات از جهنم بیرون می آیند و با مستحبات به مدارج بهشت نایل می شوند.

5- عمل مستحب ایجاد حب می کند. عدالت محبت ایجاد نمی کند، ولی فضل و احسان محبت می آورد. عمل مستحبی مثل هدیه و پیشکش برای دوست است که ایجاد دوستی می کند.

6- واجبات مال عموم خلق و مستحبات مال خواص است. مگر نشنیدی خداوند فرمود : اِنَّهُ لَیَتَقَرَّبُ اِلَیَّ بِالنّافِلَةِ حَتّی اُحِبِّهُ فَاِذَا اَحبَبتُهُ کُنتُ سَمعَهُ الَّذی یَسمَعُ بِهِ وَ بَصَرَهُ الَّذی یبصِرُ بِهِ وَ لِسانَهُ الَّذی یبطِشُ بِها اِن دَعَانی اَجَبُّهُ وَ اِن ساَلَنی اَعطَیتُهُ: هر آینه او به وسیله ی مستحبات به من نزدیک میشود تا آنجا که من او را دوست بدارم. پس هنگامی که او را دوست بدارم، گوش او می شوم که با آن می شنود و چشم او می شوم که با آن می بیند و زبان او میشوم که با آن سخن می گوید و دست او می شوم که با آن می گیرد.اگر مرا بخواند، اجابتش می کنم و اگر از من در خواست کند، به او عطا می کنم.

7- در مستحبات خیلی کم حوصله نباشید.مرحوم حاج آقا حسین قمی با همه ی موقعیت علمی و اشتغالش، مقید بود هر روز زیارت عاشورا را در حرم با صد لعن و صد سلام بخواند.

8- قرآن فرمود: وَ مِن اللَّیلِ فَاسجُد و سَبِّحهُ لَیلأ طَویلأ: و مقداری از شب را سجده کن و در شب طولانی، خداوند را تسبیح کن. در لیل دنیا باید از سجده نهایت بهره را گرفت و در لیل طویل برزخ باید به تسبیح پرداخت. هر وقت مضطر شدیم، به خاک سجده بیفتیم.

 

9- وَ مِنَ اللَّیلِ فَاسجُد : مقداری از شب را سجده کن، مقصود لیل دنیاست. سجده چیز بسیار ارزشمندی است. شب ها یک سجده ی طولانی داشته باشید. هروقت حزن و غم آمد، چه غصّه ی دنیا و چه غصه ی آخرت، شب است. وَ سَبِّحهُ لَیلأ طَویلأ : و در شبی طولانی خدا را تسبیح کن. مقصود از لَیلأ طویلأ لیل عالم برزخ است. با سجده در لیل دنیا انسان از عالم برزخ سردر می آورد و آنجا باید فقط تسبیح کرد و گفت سُبحانَهُ سُبحانَهُ سُبحانَهُ، یعنی خداوند بالاتر و منزه است از هر خوبی که فکر کنیم. قیامت روز است و شب ندارد، یعنی غم و حزن به قیامت راه ندارد.

10- در هرشبانه روز لااقل یک سجده ی طولانی داشته باشید. هیچ عبادتی مثل سجده نیست.

 





|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تقویم واوقات شرعی
" >اوقات شرعی
//Ashoora.ir|Shohada Beginsوصیت شهدا" >وصیتنامه شهدا

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

مشاوره






آمار مطالب

:: کل مطالب : 599
:: کل نظرات : 8

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 139
:: باردید دیروز : 9
:: بازدید هفته : 149
:: بازدید ماه : 717
:: بازدید سال : 99867
:: بازدید کلی : 179792

RSS

Powered By
loxblog.Com